Web24Business | Cultivate your Community

WebApp Design & Development

U heeft een idee voor online functionaliteit en u wil dat graag snel en degelijk in de markt zetten. Maar in de vorm van een app of een (mobile) website? Hoe doe je dat?

"Voor een social design project in de wijk Drents Dorp moest er een website komen. Community gericht, met veel informatie over de wijk en allerlei culturele projecten, maar ook de mogelijkheid voor bewoners om de site zelf te onderhouden. Roger Kemp maakte de website mogelijk en gaf in het ontwikkelingsproces goede input en ideeen. De site is een succes en wordt nu deels door bewoners zelf beheerd. Missie geslaagd, met dank aan Web24Business!"
Wikke Peters - DrentsDorp.nl

Wij hebben de technische kennis in huis om beiden te bouwen, maar niet nadat we u hebben geholpen een gefundeerde keuze te maken. Voor wie wordt er ontworpen en ontwikkeld, dat is de hamvraag. Of het nu een online marketing platform is of een web applicatie, de gebruiker staat centraal.

Onze website bouwen we met het open source Drupal CMS framework. Een bewezen platform, zeer geschikt voor het ontwikkelen van flexibele en robuuste online communicatie omgevingen. Omdat Drupal open source is, hoeft u geen dure software en licenties aan te schaffen.

Unieke cases vragen soms specifieke oplossingen. Naast Drupal gebruiken wij ook andere cutting edge ontwikkel frameworks, mocht een bepaald project of een app daar om vragen:

HTML5 / CSS3 / PHP / AJAX / NodeJS / jQuery