Web24Business | Cultivate your Community

WebApp Design & Development

U heeft een idee voor online functionaliteit en u wil dat graag snel en degelijk in de markt zetten. Maar in de vorm van een app of een (mobile) website? Hoe doe je dat?

"Samen met Web24Business hebben we onze website ontwikkeld. De pro-actieve manier, waarop W24B acteerde sprak ons aan en heeft ons een gevoel gegeven van ontzorging. Dát is waarnaar we op zoek waren. We hadden aanvankelijk geen idee, maar dankzij de professionele ondersteuning van Marcel en Roger zijn we heel erg trots op onze website en ontvangen we veel positieve feedback. Sindsdien zijn we ook actief met social media, waar we voorheen niets eens over nadachten. Een uitermate geslaagd project dus!"
Iwan van Heeswijk - Rubix.nl

Wij hebben de technische kennis in huis om beiden te bouwen, maar niet nadat we u hebben geholpen een gefundeerde keuze te maken. Voor wie wordt er ontworpen en ontwikkeld, dat is de hamvraag. Of het nu een online marketing platform is of een web applicatie, de gebruiker staat centraal.

Onze website bouwen we met het open source Drupal CMS framework. Een bewezen platform, zeer geschikt voor het ontwikkelen van flexibele en robuuste online communicatie omgevingen. Omdat Drupal open source is, hoeft u geen dure software en licenties aan te schaffen.

Unieke cases vragen soms specifieke oplossingen. Naast Drupal gebruiken wij ook andere cutting edge ontwikkel frameworks, mocht een bepaald project of een app daar om vragen:

HTML5 / CSS3 / PHP / AJAX / NodeJS / jQuery