Web24Business | Cultivate your Community

Rubix.nl

Rubix is een bedrijf dat bestaat uit enthousiaste specialisten die met ervaring op het gebied van Enterprise Application Integration (EAI) en Business Process Modeling (BPM) oplossingen.

"Samen met Web24Business hebben we onze website ontwikkeld. De pro-actieve manier, waarop W24B acteerde sprak ons aan en heeft ons een gevoel gegeven van ontzorging. Dát is waarnaar we op zoek waren. We hadden aanvankelijk geen idee, maar dankzij de professionele ondersteuning van Marcel en Roger zijn we heel erg trots op onze website en ontvangen we veel positieve feedback. Sindsdien zijn we ook actief met social media, waar we voorheen niets eens over nadachten. Een uitermate geslaagd project dus!"
Iwan van Heeswijk - Rubix.nl

 

Rubix had behoefte aan een nieuwe online omgeving waar naast informatie ook voldoende ruimte was voor interactie tussen haar consultants en (potentiele) klanten om zo hun ervaring en kennis te delen. Web24Business ontwierp een website met de consultants als middelpunt. We integreerden blog, linkedin profiel en forums om de Rubix consultants hun eigen platform te geven.