Web24Business | Cultivate your Community

Over Web24Business

Drie enthousiaste online experts met elk een eigen expertise, maar een gedeelde ambitie, startten enkele jaren geleden een samenwerking. Met als resultaat: Web24Business.

Communicatief vaardig en met een zeker idealisme: de wereld een efficiëntere plek maken. Mensen verbinden. Bruggen bouwen. Tussen de ene mens en de andere, tussen organisatie en klant, tussen technologie en communicatie, en tussen wens en praktijk. Werkend binnen een grotere, flexibele netwerkstructuur: onze eigen community. Daarmee hebben we niet alleen experts in huis op het vlak van online communicatie, maar bijvoorbeeld ook webcontent-professionals, vormgevers en procesmanagers. Web24business staat voor u klaar om al uw grote én kleine online communicatie vragen aan te pakken.

Marcel van Brugge
Bruggenbouwer tussen klant en technologie, creatieve out-of-the-box denker en allrounder met een zeer grote kennis van IT: dat is Marcel van Brugge. Met een gedegen en op maat gemaakte strategie is hij de stevige teamleider die de online communicatie van klanten nog succesvoller maakt.
​Marcels specialisme is online communicatie en de integratie van social media.

Hermen Reitsma
Hermen is senior programmeur met ruim 12 ervaring in het ontwerpen en implementeren van diverse IT oplossingen op verschillende platforms voor middelgrote en grote ondernemingen. Hij is Certified Scrum Master en heeft het talent meerdere projecten en teams tegelijkertijd voortvarend te kunnen leiden. Hermen vaart scherp op planningen en budget en brengt daarmee projecten, zonder concessies te doen aan doelstellingen en kwaliteit, in veilige haven. Hij beschikt over ruime kennis van Scrum and Agile methodieken.

Roger Kemp
Oorspronkelijk opgeleid als architect aan de Technische Universiteit Eindhoven, heeft Roger Kemp een uniek perspectief op het gebruik van ‘ruimte’. Niet alleen offline: Roger ontwikkelde zich tot een kenner in het gebruik van online ruimte. Met meer dan vijftien jaar ervaring in het bouwen van websites en applicaties, is Roger een professional die zowel werkt voor start ups en kleine, lokale bedrijven en organisaties, als multinationals. Roger werkte acht jaar in San Francisco: tekenend voor zijn ambitie om de laatste webontwikkelingen, Web 2.0 en social media op de voet te volgen en te vertalen naar bruikbare producten voor zijn opdrachtgevers.

Klanten

Samenwerking