Web24Business | Cultivate your Community

Business Development & Project Management

U wilt ‘iets’ online. U signaleert dat klanten, medewerkers en opdrachtgevers van u verwachten, dat u snel, interactief en op maat online communiceert. En u wilt contacten aan u verbinden door in te spelen op hun gemeenschappelijke interesses en wensen. Maar hoe en waar te beginnen?

"Voor een social design project in de wijk Drents Dorp moest er een website komen. Community gericht, met veel informatie over de wijk en allerlei culturele projecten, maar ook de mogelijkheid voor bewoners om de site zelf te onderhouden. Roger Kemp maakte de website mogelijk en gaf in het ontwikkelingsproces goede input en ideeen. De site is een succes en wordt nu deels door bewoners zelf beheerd. Missie geslaagd, met dank aan Web24Business!"
Wikke Peters - DrentsDorp.nl

Web24business kan u helpen grip te krijgen op uw online communicatie. Met een doordacht plan van aanpak, op maat gemaakt voor uw organisatie, en een projectleider op locatie. Waar nodig kunt u rekenen op verdere ondersteuning uit het uitgebreide netwerk van Web24Busniness.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een community-manager: iemand die ondersteunt bij het inhoudelijk opbouwen van uw online community. We werken ook samen met user experts Vals Plat, ontwerpers Free Amigos, ontwikkelaars Code Yellow en Video Producers Odd One.