Web24Business | Cultivate your Community

Business Development & Project Management

U wilt ‘iets’ online. U signaleert dat klanten, medewerkers en opdrachtgevers van u verwachten, dat u snel, interactief en op maat online communiceert. En u wilt contacten aan u verbinden door in te spelen op hun gemeenschappelijke interesses en wensen. Maar hoe en waar te beginnen?

"Rubix had een site nodig waarmee we onze kennis en expertise snel kunnen laten zien aan klanten, maar zeker ook aan potentiele nieuwe werknemers. Als startend bedrijf hadden we destijds echter weinig tijd hier zeer uitvoerig bij stil te staan. Web24Business begreep onze behoefte en adviseerde over mogelijkheden en relevante toepassingen. Het resultaat is een grafisch mooi ontworpen site, die prikkelt en informatief is. We krijgen regelmatig complimenten van klanten. Ook bij vragen of kleine aanpassingen is W24b altijd enorm snel bereikbaar, en deze worden altijd snel doorgevoerd. De expertise van Web24B is voor ons een belangrijke basis waar we nog jaren mee vooruit kunnen."
Sander van der Loo - Rubix.nl

Web24business kan u helpen grip te krijgen op uw online communicatie. Met een doordacht plan van aanpak, op maat gemaakt voor uw organisatie, en een projectleider op locatie. Waar nodig kunt u rekenen op verdere ondersteuning uit het uitgebreide netwerk van Web24Busniness.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een community-manager: iemand die ondersteunt bij het inhoudelijk opbouwen van uw online community. We werken ook samen met user experts Vals Plat, ontwerpers Free Amigos, ontwikkelaars Code Yellow en Video Producers Odd One.